BIOXIDEA News Anne Ka Ka Du: Vinterdage med uld og BIOXIDEA

Anne Ka Ka Du: Vinterdage med uld og BIOXIDEA

BIOXIDEA Mirage 24 og 48.

Nogle af de nyheder jeg har testet er fra serien BIOXIDEA Mariage. BIOXIDEA er er High-end brand fra Paris, der har denne linje med speciale i anti-age produkter. Det er produceret med et mix af videnskab, natur og innovation. Den lyserøde Bioxidea Mirage 24 er en sheet Mask spækket med fugt og opstrammende serum, der giver fornyet liv til ansigtet. Det er en luksuriøs serie, der er super effektiv til at give huden et boost med fugt fra bla. marine collagen og aloe Vera og bekæmper hudens aldring. En luksusmaske hvor effekten holder op til 24 timer. Min test har vist, at masken virkelig giver en lækker opstrammende fornemmelse i huden, samtidigt med at den giver godt med fugt. Jeg brugte den igår efter en hel dag inde i stuen med meget tør luft fra brændeovnen og den var et super boost til min tørre hud. Sheetmasken er lidt mere “stiv” i det end de andre typer jeg kender og holder samtidigt bedre på den serum der er i posen, fremfor at det er en driv våd kold maske man finder inde i emballagen. Den anbefales til alle hudtyper.

BIOXIDEA Mirage 48 Excellence Diamond er en luksuriøs 2-i-1 sheetmask, som kan glæde både ansigt og krop. Indholdet er beskrevet som en blanding med aktive anti-age ingredienser og “infusion of diamond”.

Masken giver min hud et ekstra glow og en fornemmelse af en mindre ansigtsløftning. Virkningen holder op til 48 timer, så her er fuld valuta for pengene. Huden føles klart mere “samlet”/ mindre rynket – ikke dårligt i min alder heller. Den er særdeles perfekt til at bruge under makeup inden du skal ud og give den gas måske en hel weekend samt før man skal ud til fx en fest, eller hvis man er den mere naturlige type, så til at friske huden smukt op uden makeup. Denne maske er delt i 2: en del til den øverste og en til den nederste del af ansiget. Giv dig selv en SPA-oplevelse hjemme og læg masken, efter brug i ansigtet, i et glas med lidt lunt vand så vandet opsuger det resterende serum på masken. Det hele hælder man så i sit badekar og har man derfor mulighed for at forkæle hele kroppen.

Masken er perfekt til

ekstra forkælelse af huden
før make-up
efter sol da den køler og beroliger
BIOXIDEA købes hos udvalgte kosmetologer og livsstilsbutikker landet over samt ved Illum. Man køber en æske med 3 masker i og priserne ligger på omkring 500 kr. for en æske med 3 masker.

Jeg har også testet deres COVERING IMPERIAL EXTRACT CLEANSING GEL fra samme serie. Den har stået fast på håndvasken i badeværelset i en uge, så den er testet både morgen og aften. BIOXIDEA har lavet denne gel målrettet til at bekæmpe tidlige alderstegn og give fugt. Den skummer let op og er udstyret med en pumpe, så den er både køn og praktisk at have stående på håndvasken syntes jeg. Den er uden olie, alkohol og konserveringsmidler og selvom den er mild, så fjerner den også effektivt makeup kan jeg konstatere. Prisen ligger på 535 kr for 150 ml. Selvom den giver fugt og er mild, så er min hud ikke heeelt tilfreds lige med den her, da den tørster lyn hurtigt lige efter brug. Det er ikke sikkert den gør ved I andre for min hud er virkelig krævende for at få fugt nu brændeovnen buldrer herhjemme i stuerne. Til gengæld er min voksne datter vældig begejstret for den.

(via: https://annekakadu.dk/2018/03/02/2981/)

블로그로 돌아가기

추천 컬렉션

1 4